joi, 20 decembrie 2007

CINSTE SPORTIVILOR MUSCELENI




Intr-o atmosfera de sarbatoare specifica sfarsitului de an, Clubul Sportiv Muscelul din Municipiul Campulung, si-a sarbatorit astazi 20.12.2007 campionii. Invitati de onoare au fost: directorul Directiei pentru Sport a judetului Arges, Laurentiu Achimescu, primarul Municipiului Campulung ing. Calin Andrei, viceprimarul Municipiului Campulung Sorin Buta, consilieri locali, directori de scoli, sponsori si nu in ultimul rand, presa musceleana.


Adunarea a inceput cu o alocutiune a presedintelui clubului sportiv, profesorul Gheorghe Pavelescu, care a aratat printre altele cu mandrie profesionala faptul ca numarul medaliilor obtinute in acest an de sportivii musceleni, membrii ai clubului, la campionatele mondiale, europene, internationale si nationale, au fost in numar de 125, cu probabilitatea de a se mari ca numar intru-cat echipajele de bob juniori sunt participante in aceasta perioada la un concurs international in Canada.


Detaliind rezultatele obtinute, putem spune ca la seniori au fost obtinute 31de medalii din care 9 de aur; la tineret 25 de medalii din care 12 de aur; la juniori 25 de medalii din care 12 de aur; la juniori mici 44 de medalii din care 16 de aur. Anul acesta clubul a avut o reprezentare internationala deosebita: campionatele mondiale 3 medalii, 2 de argint, 1 de bronz si un loc 4; capionatele europene o medalie de bronz si un loc 5; concursuri ale Uniunii Europene, o medalie de argint la Cupa Europei, un loc 5, un loc 6, un loc 12 si un loc 21; Jocurile Uniunii Europene un loc 5; campionate balcanice o medalie de aur la seniori si 2 la juniori din care una de aur si una de argint. Sportivii clubului muscelean se regasesc in echipele reprezentative ale Romaniei, 12 la seniori si 9 la juniori. In baza acestor rezultete obtinute de sportivii musceleni si antrenorii lor, conducatorii sportului din municipiu, impreuna cu presedintii de sectii, au hotarat urmatoarea ierarhie:



10. NEATA SIMONA – Atletism – Antrenor BUNESCU MIHAI
9. COJANU RAZVAN – Box – Antrenor DIA CONSTANTIN
8. MOTOI RAZVAN – Lupte – Antrenor COMAN LUCIAN
7. OPREA EUGENIA – Atletism – Antrenor IONESCU COSTEL
6. DUMITRESCU DIANA – Atletism – Antrenor PACIOIANU ION
5. BERECHET ALEXANDRA – Box – VLAD GHEORGHE
4. ANGHEL ALIN – Atletism – Antrenor IONESCU COSTEL
3. TIMOFTE DIANA – Box – Antrenor VLAD GHEORGHE
2. UNGUREANU OANA – Bob – Antrenor PACIOIANU IULIAN
2. DRAGAN MARIA – Bob – Antrenor PACIOIANU IULIAN
1.DOVALCIUC DANUT – Bob – Antrenor PACIOIANU IULIAN
1. ANDREI IONUT – Bob – Antrenor PACIOIANU IULIAN
1. ISTRATE NICOLAE – Bob – Antrenor PACIOIANU IULIAN

Niciun comentariu: